Η πρώτη περίοδος αναμονής για το 1ο Sup Style Challenge by NIXON ξεκίνησε σήμερα 14/7  και ο καιρός, ενώ ήταν πολλά υποσχόμενος για ένα καλό σύστημα από τα Δυτικά για τις 17-18/7, έχει αλλάξει λίγο και οι δυνατοί βοριάδες που φαίνεται ότι θα επικρατήσουν, ίσως δεν θα μας δώσουν την ευκαιρία για τώρα.

Η ομάδα του WBSF μαζί με τους οικοδεσπότες από το Surf Island, που γνωρίζουν αρκετά καλά την περιοχή, θα είναι σε επαγρύπνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης περιόδου αναμονής, που θα διαρκέσει μέχρι τις 28/7 και θα προσπαθήσουν να διεξάγουν το contest στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι με ευχαρίστηση είδαμε μεγάλη απήχησή από τους αθλητές για να συμμετάσχουν και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το contest θα έχει ένα πολύ ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών όπως και γυναικεία κατηγορία.

Ελπίζουμε το κατάλληλο σύστημα να έρθει σύντομα και όλοι να μπορέσουν να παρευρεθούν για μια πρώτη εμπειρία SUP Surf αγώνων.

Σημειώνουμε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η απευθείας επικοινωνία με τους αθλητές μέσω των email που έχουν δηλώσει, προκειμένου να υπάρχει άμεση ενημέρωση. 

Μέχρι νεοτέρας.

Η ομάδα του Wbsf