Λίγες ημέρες πριν από το 1st Greece On Board Festival,  θα επιτευχθεί ένας πολύ μεγάλος και σημαντικός στόχος του WBSF: να γνωρίσουν τα παιδιά, τα θαλάσσια αθλήματα σανίδας και την ζωή γύρω από αυτά!

Το Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Μαραθώνα ζήτησε από την ομάδα του WBSF, να επισκεφθεί τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου, και με αφορμή το πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙ & ΘΑΛΑΣΣΑ» να παρουσιάσει σε 300 μικρούς μελλοντικούς riders το Windsurf, το SUP, το Kitesurf και το Surf.

Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 24/6 και παρουσία του δημάρχου Η. Ψινάκη, οι αθλητές του WBSF θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί στις κατασκηνώσεις, με τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ζήσουν μια διαφορετική μέρα στην παραλία.

Εκτός από τα μαθήματα, θα γίνουν και επιδείξεις Windsurf και SUP από Top στο είδος αθλητές αλλά και προβολή video παραγωγής του WBSF, με εντυπωσιακές εικόνες και θέμα …τι άλλο?? Τα θαλάσσια αθλήματα σανίδας!

camp 1

Εμείς ευχόμαστε η παραλία να γεμίσει χαμόγελα και τα παιδιά να αγαπήσουν αυτό που τόσο αγαπάμε και μεις… την ζωή στη θάλασσα και γύρω από αυτή!!!

ΤΑ WATER BOARD SPORTS ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ»Με πολλά events και ακόμη περισσότερες εκπλήξεις ξεκινά από τη Δ…

Posted by Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Μαραθώνα on Saturday, 20 June 2015