Μένοντας πιστοί στις ιδέες μας και στα αρχικά μας πλάνα, έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε εκ νέου το Sup Style Challenge by NIXON το οποίο έχει καινούργια περίοδο αναμονής μέσα στον Ιούλιο του 2017.

Μετά την πρώτη ανακοίνωση το 2015 και την αναγκαστική αναβολή λόγω των πολιτικό-οικονομικών εξελίξεων του καλοκαιριού εκείνου, επιστρέφουμε εφέτος με το spot της παράλιας στα Φαλάσαρνα, ένα από τα λίγα break που «δουλεύει» το καλοκαίρι με την ομορφιά που προσφέρει η συγκεκριμένη γωνία της Κρήτης.

Η παραλία των Φαλασάρνων έχει πολλούς επισκέπτες και ενδεικνύεται για αυτού του είδους τους αγώνες, αφού με την γεωγραφική της θέση αλλά και την ιδιομορφία της λίγο υπερυψωμένης παραλίας ως προς την θάλασσα, παρέχει μια φυσική «εξέδρα» για τους θεατές για να απολαύσουν το θέαμα των αθλητών.

Η περίοδος αναμονής ορίζεται από τις 14-28 Ιουλίου με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση κύματος και σε περίπτωση μη διεξαγωγής σε αυτή την περίοδο αναμονής θα υπάρξει ανακοίνωση για μελλοντική.

Η φιλοσοφία του Sup Style Challenge δεν έχει αλλάξει και παραμένει μια 2ήμερη γιορτή που με καλή πρόγνωση για κύμα θα αποτελέσει ένα contest SUP surfing που θα διεξαχθεί βάσει όλων των διεθνών κριτηρίων παρόμοιων contest.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το event θα φιλοξενηθεί στο Surf Island και το Playa Paraiso κάτι που θα ενισχύσει σημαντικά, τόσο την ίδια την διοργάνωση, όσο και τις παροχές στους αθλητές και επισκέπτες που θα παρευρεθούν στο event.

Οι αναβάτες που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να το δηλώσουν έως τις 12/7 φτιάχνοντας το profile τους στο wbsf εδώ και κατόπιν δηλώνοντας συμμετοχή στους αγώνες στη διεύθυνση https://www.wbsf.gr/events/1st-sup-style-challenge-wbsf/ όπου μπορούν να διαβάσουν την προκήρυξη και όλες τις πληροφορίες για το contest.

Ας ελπίσουμε σε ένα καλό Βορειοδυτικό μέτωπο και μείνετε συντονισμένοι για τις ανακοινώσεις…