Μια ημέρα έμεινε για το μεγαλύτερο Kitesurf event της Ελλάδας και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούμε αθλητές και επισκέπτες. Ένα ακόμα διήμερο γεμάτο αγώνες kitesurf με δυνατούς -και δυσεύρετους πια- δυτικούς, θα δώσει ένα τόνο after summer party στα μέσα του Σεπτεμβρίου!

Τo pre-registration έκλεισε και οι συμμετοχές είναι πολλές. Τέσσερις κατηγορίες αγώνων Freestyle, Old school, Highest Jump και Course θα αποτελέσουν την αφορμή για θέαμα και συναγωνισμό μεταξύ των αθλητών. Εφέτος αναμένονται μεγάλες μάχες καθώς το επίπεδο ανεβαίνει και έχουμε την είσοδο νέων αθλητών που ενδέχεται πλέον να κλονίσουν το κατεστημένο του βάθρου.

Πρόγραμμα πρώτης ημέρας

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει το Σάββατο 17/9 από τις 9:00 το πρωί, να υποδέχεται κόσμο και αθλητές με καφέ και πρωινό από το WBSF beach bar που θα στηθεί στην παραλία, όλο το διήμερο με την υποστήριξη του Weekend Café!

Από τις 9:00 έως τις 11:00 θα πραγματοποιηθεί το check in των αθλητών και το registration, όσων δεν πρόλαβαν να εγγραφούν ηλεκτρονικά, ενώ στις 11:00 θα γίνει το skippers meeting όπου και θα ανακοινωθεί το αθλητικό πρόγραμμα των κατηγοριών των αγώνων.wbsf-4th-kitesurf-festival-DSC_9970

Από τις 11:10 έως 12:00 θα ακολουθήσει, warm up και stretching των αθλητών με την βοήθεια της γυμνάστριας και yoga instructor Αστερίας Γκρίλλα,  και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα Heats, μέχρι τις 19:00 όπου και θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο heat.

Όλη την διάρκεια της ημέρα θα υπάρχει μουσική, καφές και φαγητό στο bar, παγωτό από τo Αχαϊκό Εντελβάϊς και φυσικά εξοπλισμός και εκπαιδευτές που θα αναλάβουν να μυήσουν τους ενδιαφερόμενους στον κόσμο του kitesurf, SUP και Windsurf.

H πρώτη ημέρα μέρα θα τελειώσει με το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του Δρεπάνου και late kite free sessions κάτω από το τεράστιο φεγγάρι του καλοκαιρινού Σεπτεμβρίου.

wbsf-4th-kitesurf-festival-IMG_2919

Πρόγραμμα δεύτερης ημέρας

Η δεύτερη ημέρα θα ξεκινήσει με skippers meeting στις 10:15 και αμέσως μετά warm up μέχρι τις 11:00.

Όλη η μέρα αναμένεται πολύ δυνατή από θέμα αέρα και θα προσπαθήσουμε να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο με το spot να παραδίδει και ίσως με επικά Highest Jumps λίγο πριν τις απονομές.

Το τελευταίο heat αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 18:30 και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Side Activities

Παράλληλα με τους αγώνες, θα βρίσκονται και οι εκπαιδευτές να υποδεχτούν του ενδιαφερόμενους για SUP, Windsurf δείχνοντάς τους τα πρώτα βήματα στα μοναδικά αυτά αθλήματα.

Και φυσικά για τους  λάτρεις της YOGA, η Aστερία Γκρίλλα θα πραγματοποιήσει, γύρω στις 14:00 Yoga sessions δίπλα στη θάλασσα!

wbsf-4th-kitesurf-festival-IMG_3176

Αναμένεται ένα συναρπαστικό διήμερο και σας περιμένουμε όλους!

Δείτε πως να έρθετε στο Δρέπανο και λοιπές πρακτικές πληροφορίες για το φεστιβαλ