Το SUP STYLE CHALLENGE είναι ένα SUP Surf open contest που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Η τοποθεσία που θα διεξαχθεί, βρίσκεται στη Βορειοδυτική Κρήτη και συγκεκριμένα στην παραλία Φαλάσαρνα. Αυτή η περιοχή έχει επιλεγεί λόγω των κατάλληλων συνθηκών κυματισμού, ιδανικών ώστε να προκαλέσουν την επιδεξιότητα των αναβατών.

Οι αγώνες του SUP STLYE CHALLENGE, ακολουθούν πρότυπα διεθνών αγώνων και πραγματοποιούνται κατόπιν κατάλληλης καιρικής πρόγνωσης σε προκαθορισμένη περίοδο αναμονής.

 ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ 

 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 

HOSTED

 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ SUP ΝΕΑ 

Όλες οι στιγμές του 3rd Greece On Board Festival!

Σεπτέμβριος 29th, 2017|0 Comments

Στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το 3rd Greece On Board Festival by Frulite OnTheGo, [...]

Έρχεται το 3rd GreeceOnBoard FESTIVAL by FRULITE ONTHEGO

Σεπτέμβριος 18th, 2017|0 Comments

Λίγες ημέρες μένουν για το πιο καλοκαιρινό διήμερο του φθινοπώρου και το 3rd Greece On [...]

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Στo Sup Style event μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή online.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται σε ημερομηνία που θα προκύψουν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες κύματος και αέρα σύμφωνα με προκαθορισμένη περίοδο αναμονής. Σε περίπτωση που μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν παρουσιαστεί η κατάλληλη πρόγνωση, υπάρχει μετάθεση της περιόδου αναμονής που ανακοινώνεται από την διοργανωτική ομάδα.

Συνήθως η ημερομηνία διεξαγωγής  είναι εντός της πρώτης περιόδου αναμονής, η οποία ορίζεται από την 1 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου.

Όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να έχουν δημιουργήσει προφίλ στο σύστημα του WBSF και από εκεί να δηλώσουν συμμετοχή στο event. Για αναβάτες κάτω των 18 θα πρέπει να υπάρχει ενυπόγραφη συγκατάθεση του κηδεμόνα τους.

Το event δεν έχει περιορισμό συμμετοχών και δύναται να διαρκέσει 2 ημέρες, με format που θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της περιόδου εγγραφής σύμφωνα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Δείτε τι έγινε στο 1st SUP STYLE CHALLENGE 2017

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1st SUP STYLE CHALLENGE

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

Φαλάσαρνα – Χανιά (Κρήτη)

Τα Φαλάσαρνα βρίσκονται στη δυτική ακτή της Κρήτης, περίπου 60 Km από τα Χανιά. Στα Φαλάσαρνα υπάρχει μικρός οικισμός που διαθέτει μια από τις πιο γνωστές παραλίες του νομού Χανίων και της Κρήτης, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό τουριστών κάθε καλοκαίρι.

Η παραλία στα Φαλάσαρνα έχει βραβευτεί σαν η πιο όμορφη παραλία της Κρήτης και συμπεριλαμβάνεται πάντα μέσα στο τοπ-10 των καλύτερων παραλιών στην Ευρώπη, διαθέτοντας υπέροχη λευκή ψιλή άμμο και ζεστά, κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά.

Χάρτης

Το γεγονός ότι βρίσκεται εκτεθειμένη στους βόρειους και δυτικούς ανέμους, την κάνει ως μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες για Surf, Windsurf & Sup Surf με μεγάλη συχνότητα κυματισμού και αέρα.

cosmote-tv-logo1 SPORT24 sport24radio thespot gt-logo-black1