Το SUP STYLE CHALLENGE είναι ένα SUP Surf open contest που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Η τοποθεσία που θα διεξαχθεί, βρίσκεται στη Βορειοδυτική Κρήτη και συγκεκριμένα στην παραλία Φαλάσαρνα. Αυτή η περιοχή έχει επιλεγεί λόγω των κατάλληλων συνθηκών κυματισμού, ιδανικών ώστε να προκαλέσουν την επιδεξιότητα των αναβατών.

Οι αγώνες του SUP STLYE CHALLENGE, θα ακολουθήσουν πρότυπα διεθνών αγώνων και θα πραγματοποιηθούν κατόπιν κατάλληλης καιρικής πρόγνωσης στην προκαθορισμένη περίοδο αναμονής που ξεκινάει στις 14/7/2017 και θα διαρκέσει μέχρι τις 28/7/2017.

HOSTED

Ασχολείσαι με το SUP?

 Φτιάξε το προφίλ σου και μπες στον κόσμο του WBSF! Αυτόματα ενημερώνεσαι για την πορεία των event και παίρνεις μέρος σε μεγάλες κληρώσεις δώρων!

ΕΓΓΡΑΦΗ

 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ SUP ΝΕΑ 

To Sup Style Challenge στα Φαλάσαρνα τον Ιούλιο 2017

Ιούνιος 22nd, 2017|0 Comments

Μένοντας πιστοί στις ιδέες μας και στα αρχικά μας πλάνα, έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε [...]

Επικές διαδρομές SUP, για πρώτη φορά στην Ελλάδα με GPS tracking!

Απρίλιος 8th, 2017|0 Comments

Η αγωνιστική χρονιά του ελληνικού SUP ετοιμάζεται να ξεκινήσει και λίγο πριν, έφτασε η ώρα [...]

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Στo Sup Style event μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή online.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε ημερομηνία που θα προκύψουν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες κύματος και αέρα. Σε περίπτωση που μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν παρουσιαστεί η κατάλληλη πρόγνωση, θα υπάρξει μετάθεση της περιόδου αναμονής που θα ανακοινωθεί από την διοργανωτική ομάδα.

Η ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι εντός της πρώτης περιόδου αναμονής, η οποία ορίζεται από την 14/7/2017 έως 28/7/2017 .

Όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να έχουν δημιουργήσει προφίλ στο σύστημα του WBSF και από εκεί να δηλώσουν συμμετοχή στο event. Για αναβάτες κάτω των 18 θα πρέπει να υπάρχει ενυπόγραφη συγκατάθεση του κηδεμόνα τους.

Το event δεν έχει περιορισμό συμμετοχών και δύναται να διαρκέσει 2 ημέρες, με format που θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της περιόδου εγγραφής (12/7/2017) σύμφωνα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Πληροφορίες για αθλητές και εγγραφές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

Φαλάσαρνα – Χανιά (Κρήτη)

Τα Φαλάσαρνα βρίσκονται στη δυτική ακτή της Κρήτης, περίπου 60 Km από τα Χανιά. Στα Φαλάσαρνα υπάρχει μικρός οικισμός που διαθέτει μια από τις πιο γνωστές παραλίες του νομού Χανίων και της Κρήτης, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό τουριστών κάθε καλοκαίρι.

Η παραλία στα Φαλάσαρνα έχει βραβευτεί σαν η πιο όμορφη παραλία της Κρήτης και συμπεριλαμβάνεται πάντα μέσα στο τοπ-10 των καλύτερων παραλιών στην Ευρώπη, διαθέτοντας υπέροχη λευκή ψιλή άμμο και ζεστά, κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά.

Χάρτης

Το γεγονός ότι βρίσκεται εκτεθειμένη στους βόρειους και δυτικούς ανέμους, την κάνει ως μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες για Surf, Windsurf & Sup Surf με μεγάλη συχνότητα κυματισμού και αέρα.

cosmote-tv-logo1 SPORT24 sport24radio thespot gt-logo-black1