Χορηγική υποστήριξη στο WBSF

book-coverKάθε event μας διαθέτει ένα αυτόνομο χορηγικό πλάνο που παρουσιάζει τις λεπτομέρειές του. Είναι σημαντικό για εμάς να έχετε πλήρη εικόνα για όλες τις δράσεις μας και να προβληθείτε με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Για αυτό το λόγο έχουμε τυποποιήσει τις παροχές μας τόσο στα υλικά προβολής όσο και στις επιμέρους υπηρεσίες.

Με στόχο την προσέλκυση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου κοινού που θα έρθει σε επαφή με το WBSF, ανεξαρτήτως γεωγραφικών περιορισμών, έχουμε δώσει έμφαση στα digital activations και σε όλες τις δράσεις που αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες.

Προσφέρουμε πλήρη χορηγικά πακέτα προβολής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ευελιξία στη δημιουργία νέων. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα πακέτα μας ή να τα αναπροσδιορίσουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η ομάδα μας έχει ετοιμάσει προσεκτικά και σας δίνει επιλογές για να προβάλετε πλήρως τη χορηγική σας υποστήριξη τόσο στα δικά μας μέσα όσο και στα δικά σας.

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε ένα προσεκτικά μελετημένο πλάνο προβολής των χορηγών και υποστηρικτών μας, που περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη προώθησή τους, η οποία θα ξεκινάει μήνες πριν τις διοργανώσεις, θα κορυφώνεται κατά τη διάρκεια των event και θα συνεχίζει μετά τη λήξη τους.

Ενδεικτικά, η πρόβλεψη για τη διαφήμιση των χορηγών περιλαμβάνει την τοποθέτηση του λογοτύπου τους σε αφίσες, flyers, στην εξέδρα και στο banner απονομών, στην επίσημη ιστοσελίδα μας, στα προωθητικά και απολογιστικά video, αλλά και στην αθλητική φανέλα (λύκρα) των συμμετεχόντων, ενώ εκτεταμένη θα είναι η αναφορά των υποστηρικτών μας στα δελτία τύπου και στις δημοσιεύσεις μας.

Το WBSF, φιλοδοξούμε να γίνει σύντομα ένας πολύ δυναμικός, ολοκληρωμένος και ευρέως αναγνωρίσιμος θεσμός στον χώρο των θαλασσίων αθλημάτων σανίδας και όλη η ομάδα του WBSF εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά προς αυτήν την κατεύθυνση.

WBSF three years Highlights

 ΑΡΧΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

 Επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική  διεύθυνση getonboard@wbsf.gr και θα  έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο  δυνατόν.