Δημιουργία Λογαριασμού

Το wbsf έχει σαν πρωταρχικό σκοπό την εξάπλωση της αθλητικής κοινότητας των θαλάσσιων αθλημάτων σανίδας, την διοργάνωση καινοτόμων αθλητικών event που θα αποτελέσουν γιορτή και σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, όπως επίσης και τη δημιουργία των συνθηκών για την υποστήριξη και προβολή των αθλητών που λαμβάνουν μέρος σε αυτά.

Με την εγγραφή σας στο WBSF μπαίνετε σε μια μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα που έχει το ίδιο πάθος με εσάς - τη θάλασσα - και μπορείτε να ενημερώνεστε για τα events και τις δράσεις του wbsf ενώ παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε πολλούς διαγωνισμούς και εκπλήξεις που θα ετοιμάσει το WBSF για εσάς.

H δημιουργία λογαριασμού στο WBSF είναι απαραίτητη σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε κάποιον από τους αγώνες μας. Τα στοιχεία των αιτήσεων ελέγχονται προς την ορθότητά τους. Σε περίπτωση που διαπιστωθούν ανακρίβειες ή λάθη, η αίτηση απορρίπτεται και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ενεργοποίηση του λογαριασμού γίνεται εντός δεκαπέντε ημερών ή και νωρίτερα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ONOMA

Συμπληρώστε το όνομά σας με ελληνικούς χαρακτήρες και κεφαλαία - μικρά (πχ Νίκος).

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Συμπληρώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας προκειμένου να εξακριβώσουμε την εγγραφή σας αλλά και να επικοινωνούμε μαζί σας στις περιόδους αγώνων.

ΦΥΛΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ

Συμπληρώστε το επίθετό σας με ελληνικούς χαρακτήρες και κεφαλαία - μικρά (πχ Νικολάου).

EMAIL

Συμπληρώστε το email σας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ WBSF

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ (Username)

Επιτρέπονται μόνο χαρακτήρες και νούμερα με λατινικούς χαρακτήρες (αγγλικά), αποφύγετε κενά και σύμβολα στο username

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΦΙΛ

https://www.wbsf.gr/wp-content/uploads/2017/04/rider-logo-wbsf.jpg

Ανεβάστε μια αντιπροσωπευτική σας φωτογραφία.

ΚΩΔΙΚΟΣ (Password)

Συμπληρώστε δύο φορές έναν ισχυρό κωδικό.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Επιλέξτε τα αθλήματα με τα οποία ασχολείστε.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Συμπληρώστε μας τον τύπο και μάρκα του εξοπλισμού που χρησιμοποιείτε για το άθλημά σας.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Σε περίπτωση που έχετε χορηγίες σας προτείνουμε να τις συμπληρώσετε προκειμένου να προβληθούν στο προφίλ σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Επιλέξτε τις κατηγορίες των αθλημάτων που δραστηριοποιήστε ή σας ενδιαφέρουν προκειμένου να σας ενημερώνουμε για τους αγώνες του WBSF αλλά και για επιμέρους δράσεις που πραγματοποιούμε. Μπορείτε να επιλέξετε παραπάνω από μια κατηγορία αθλήματος.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΦΙΛ

 

Αν επιλέξετε ΝΑΙ θα δημιουργήσουμε το προσωπικό σας προφίλ μέσα στο site μας και στο οποίο θα προβάλλονται οι πληροφορίες που δηλώσατε ΕΚΤΟΣ των στοιχείων επικοινωνίας σας. Επιπλέον θα μπείτε στη λίστα κληρώσεων για δώρα, εκπτώσεις από καταστήματα του χώρου των board sports και θα μας βοηθήσετε να δείξουμε πόσο μεγάλη και υπέροχη είναι η κοινότητα μας!

Αν επιλέξετε ΟΧΙ, τα στοιχεία σας δεν θα κοινοποιηθούν στο site του WBSF και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία με την διοργανωτική ομάδα του WBSF.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

 

ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους εγγραφής και ολοκληρώστε την διαδικασία πατώντας το ακόλουθο κουμπί.