Το σύστημα του Σαββάτου κατά γενική ομολογία θα φέρει αρκετά ικανοποιητικές και ποιοτικές συνθήκες στην παραλία του Βάλτου κάτω από το Κάστρο της Πάργας, με τον καιρό να έχει φορέσει τα ανοιξιάτικα του.

Πράσινο φως λοιπόν για το 2nd MSC by Frulite OnTheGo, που μετά από αρκετό καιρό έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά της σκηνής του Ελληνικού surf και φαίνεται ότι θα το κάνει για τα καλά, με εικόνες που δύσκολα θα ξεχαστούν.

Κάποιοι λίγοι από τους αθλητές έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό για την εύρεση καλύτερων συνθηκών (μένει να αποδειχθεί πόσο και αν θα ζηλέψουν με αυτές του Κάστρου)  και δυστυχώς θα απουσιάζουν από αυτό το γεγονός.

Όλοι οι υπόλοιποι όμως θα συναντηθούν το πρωί του Σαββάτου 17/3 στη παραλία του Βάλτου στις 7:30 το πρωί για να πάρουν μέρος στο Skippers meeting και να ακούσουν τις οδηγίες του Head Judge Dave Reed αλλά και του Contest Director Νίκου Αθανασίου.

Οι θέσεις των αθλητών που δεν θα καταφέρουν να παρευρίσκονται στον contest θα συμπληρωθούν από wildcards της διοργάνωσης, ανάμεσα στους αθλητές που είχαν δηλώσει επιθυμία να αγωνιστούν στο 1st Msc αλλά και στα Trials του 2nd Msc τον περασμένο Οκτώβριο.

Το format του 2nd MSC δεν θα αλλάξει και θα παραμείνει στο Knock out Elimination με 6 heat στον πρώτο γύρο, με priority από τους κριτές και αρκετό χρόνο για να δείξουν όλοι το θέαμα που μπορούν να προσφέρουν, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα είναι εντυπωσιακό.

Η πρώτη εκκίνηση, σύμφωνα με την μέχρι τώρα πρόγνωση, φαίνεται πως θα δοθεί γύρω στις 9 το πρωί και τα heats προβλέπεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 3 το μεσημέρι, με τις απονομές να κλείνουν και να ολοκληρώνουν τον τελικό του 2nd MSC.

Για όλους τους αθλητές και επισκέπτες, η διοργάνωση έχει φροντίσει να υπάρχει σημαντική έκπτωση από τα παρακάτω συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας για να προγραμματίσετε την διαμονή σας:

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ –> 6947 325929
Δίκλινο/35€
Τρίκλινο/45€
Τετράκλινο/55€

Pargadise –> Τηλ. 6945 236984
Διαμέρισμα 4 ατόμων/50€

Marthas Studios –> Τηλ. 6934 630 960
Δίκλινο 30€
Τρίκλινο 45€

Σε περίπτωση που κάποιος από τους αθλητές που έχει ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή του μετά το 1st call, αδυνατεί στην παρούσα φάση να συμμετάσχει, θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με e-mail στο getonboard@wbsf.gr ή τηλεφωνικά στο 6932 255 846 (Νατάσσα Γεωργίου, Event Coordinator)

Major Sponsor: FruliteOntheGo
Sponsors: Volcom ~ Quiksilver Greece ~ BIC Surf ~ Rhythm Europe ~ Sony Greece
Supporters: AFENDS ~ Avance Rentacar Nafpaktos ~ Golden Bay Suites & Maisonettes
Υπο την Αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ- REGION OF EPIRUS ~ Δήμος Πάργας/Municipality of Parga