Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο Kiteboarding Youri Zoon επισκέφθηκε την Ελλάδα μετά από πρόκληση από την ομάδα του WBSFτην Slingshot Greece & το Νo Work Kiteboarding School στα πλαίσια των δράσεων του επερχόμενου 5th Kitesurf Festival.

Μετά από ένα μικρό tour στην Σαντορίνη με την ελληνική ομάδα της Slingshot, ο Youri πέρασε και από το Δρέπανο Αχαΐας για δύο μέρες γεμάτες kitesurf με κλασικούς δυτικούς ανέμους.

Και να τι έγινε…..

Ο Youri Zoon αφού εντυπωσίασε κοινό και αθλητές, έφυγε από την Ελλάδα με την υπόσχεση ότι μάλλον δεν θα είναι αυτή η τελευταία του επίσκεψη…

Λίγα λόγια για το Δρέπανο.

Όπως και να το πεις, το Δρέπανο, είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος. Όσοι το έχουν επισκεφθεί, το έχουν αγαπήσει από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο για την μοναδική ομορφιά του, αλλά και για τις ιδανικές καιρικές συνθήκες οι οποίες το κατατάσσουν μέσα στους top προορισμούς παγκοσμίως για kite και windsurf.

drepano-wbsf1

(Photo by Orestis Zoumpos @ 4th Kitesurf Festival)

Τι σημαίνει αυτό? Απλά… ΠΑΝΤΑ φυσάει! Κι αν δεν φυσάει… απλά αράζεις και περιμένεις!

To Δρέπανο βρίσκεται στο βορινότερο σημείο της Πελοποννήσου με ιδιαιτέρα εύκολη πρόσβαση. Μόλις 16χλμ. από το κέντρο και το λιμάνι της Πάτρας, 5 χλμ. από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, 196 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, και 451 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το spot και το kitesurf στην περιοχή μιλήστε με το Νo Work Kiteboarding School