Το 2015 το Greece On Board,  πραγματοποίησε στην παραλία του Σχινιά τους πρώτους αγώνες SUP Race, αποκλειστικά για Elite Paddlers και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας θεσμός για το άθλημα στην περιοχή. Φέτος, το Greece On Board, επιστρέφει στην παραλία Σχινιά και συγκεκριμένα στο Moraitis Beach και υποδέχεται το EUROTOUR με αγώνες και fun activities για όλους.

Η παραλία Σχινιά βρίσκεται στον κόλπο Πεταλιών του Δήμου Μαραθώνα, μόλις 40χμ από το κέντρο της Αθήνας και περίπου 40′ από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βρέχεται από τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου και είναι ιδανική για δραστηριότητες στην θάλασσα.

Moraitis Beach - Athens, Greece THE VENUE

Το «Moraitis Beach» θα φιλοξενήσει το 2nd Greece On Board και το Eurotour, στις 2 & 3 Ιουλίου 2016. Πρόκειται για ένα οργανωμένο sport club, που από το 1979 προωθεί τα θαλάσσια αθλήματα στο κοινό προσφέροντας δραστηριότητες όπως windsurf, SUP, waterski κλπ. Στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει αρκετά αθλητικά event ενώ τα τελευταία χρόνια μερικά από τα μεγαλύτερα τρίαθλα επιλέγουν το μέρος για την διεξαγωγή τους.

20160504_115647 3

Διαθέτει οργανωμένες εγκαταστάσεις όπως μπάρ, μεγάλη έκταση με γκαζόν και σκιά, σχολή water sports με εξειδικευμένους εκπαιδευτές και σωστικά μέσα, που το καθιστούν ιδανικό για την ασφαλή και επιτυχή διεξαγωγή τέτοιου είδους event. Βρίσκεται δίπλα από το Εθνικό Πάρκο Σχινιά, ένα μέρος μοναδικής ομορφιάς, που θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στο 2nd Greece On Board, μέσα από το θαλάσσιο στίβο.

 

Σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι πληροφορίες που αφορούν το 2nd Greece On Board.

Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα!