Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το 2nd Greece On Board Festival και η παραλία του Σχινιά είναι πανέτοιμη για να υποδεχθεί τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό EUROTOUR, στις 2 & 3 Ιουλίου στο Moraitis Beach.

Οι αγώνες SUP του 2ημέρου, που πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και της Περιφέρειας Αττικής, περιλαμβάνουν αγώνες για όλους, Elite & Amateur αθλητές, αλλά και JUNIORS BEACH RACES, fun αγώνες μικρής απόστασης, ιδανικοί για τους μικρούς padllers κάτω των 18 ετών, που είναι και το μέλλον του αθλήματος.

Με αυτή την αφορμή και σε συνέχεια της περσινής δράσης όπου η ομάδα του WBSF επισκέφθηκε τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Μαραθώνα και παρουσία του Δημάρχου, Ηλία Ψινάκη, παρουσίασε σε 300 παιδιά τα θαλάσσια αθλήματα σανίδας, έτσι και φέτος, θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙ & ΘΑΛΑΣΣΑ 2016″.

wbsf παιδι και θαλασσα

Για 2 ημέρες, την Τετάρτη 29/6 και την Παρασκευή 1/7, αθλητές και συνεργάτες του WBSF θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν περίπου 200 νέους φίλους και να τους δείξουν τα συναρπαστικά αθλήματα που μπορούν να γίνουν μέσα στην θάλασσα! Με εξοπλισμό windsurf και SUP αλλά και προβολές video, τα παιδιά θα παρακολουθήσουν εντυπωσιακές εικόνες από top αθλητές, αλλά και θα κάνουν με ασφάλεια τα πρώτα τους βήματα στο νερό, πάνω σε ένα σανίδι.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δίνεται για ακόμη μία φορά η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους νέους αυτό που τόσο αγαπάμε! Ευελπιστούμε οι μικροί μας φίλοι μετά την επίσκεψή μας, να αγαπήσουν το ίδιο τα θαλάσσια αθλήματα σανίδας και την ζωή γύρω από την θάλασσα!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Μαραθώνα που για ακόμα μια χρονιά μας δείχνει την εμπιστοσύνη του!

 

Η ομάδα του WBSF