Μετά απο 4 αγώνες, το #HellenicSlalomTour2017 φτάνει προς την ολοκλήρωση μιας, κοινώς ομολογουμένως, πολύ γεμάτης χρονιάς σε όλα τα επίπεδα!

Όλοι οι αγώνες μέχρι τώρα είχαν αποτέλεσμα και οι συνθήκες που αντιμετώπισαν, όσοι ακολούθησαν όλο το tour, είχαν μια μεγάλη ποικιλία έτσι ώστε τα αποτελέσματα της χρονιάς να δείχνουν τους πιο προπονημένους και ολοκληρωμένους windsurfer.

Λίγο πριν τον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς, το Πανελλήνιο Κύπελλο στην Πούντα της Πάρου, οι θέσεις απο την 2η μέχρι και την 7η είναι πολύ κοντά και θα κριθούν όλες σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα, με τους αθλητές που τις διεκδικούν να έχουν περάσει από όλα τα 4 stops.

Η αρχή έγινε στο Δρέπανο της Πάτρας το τριήμερο της Πρωτομαγιάς με όχι την καλύτερη πρόγνωση αλλά με ένα spot που δύσκολα απογοητεύει σε ότι έχει να κάνει με τον αέρα. Στον αγώνα ολοκληρώθηκαν 4 κούρσες και οι θέσεις 2-6 με διαφορά 8 βαθμών, έδειξαν ότι η χρονιά δεν θα είναι εύκολη για κανέναν.

 Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του αγώνα | Δείτε αποτελέσματα και πληροφορίες του αγώνα

Ο 2ος αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί στην Ανάβυσσο το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος αλλά ο καιρός είχε διαφορετική άποψη και δεν το επέτρεψε, οπότε ο αγωνας τέθηκε υπό περίοδο αναμονής για την κατάλληλη πρόγνωση.

Ο επόμενος σταθμός του tour ήταν η Κρήτη και η παραλία του Κουρεμένου, ένα καινούργιο και πολλά υποσχόμενο spot που με την πρώτη του αυτή παρουσία, την κρητική φιλοξενία αλλά και την προοπτική του από θέμα συνθηκών, έθεσε τις βάσεις για ενα μεγαλύτερο event του χρόνου…

 Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του αγώνα | Δείτε αποτελέσματα και πληροφορίες του αγώνα

Ο εξ αναβολής αγώνας της Ανάβυσσου βρήκε την πρόγνωση που ήθελε μέσα στον Ιούλιο και με αρκετές συμμέτοχες από τους local windsurfers αλλά και τις πιο flat συνθήκες από όλους τους προορισμούς του tour, πραγματοποιήθηκε βάζοντας φωτιά στα rankings με τα αποτελέσματα του.

 Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του αγώνα | Δείτε αποτελέσματα και πληροφορίες του αγώνα

Το τελευταίο τεστ πριν το Πανελλήνιο στην Πάρο έλαβε χώρα στην Λούτσα, όπου τα παιχνίδια του καιρού δυσκόλεψαν επιτροπή αγώνων και αθλητές αλλά μας γέμισαν αισιοδοξία με τις επιδόσεις της νέας γενιάς που κατάφερε να πάρει τις 2 απο τις 3 θέσεις του βάθρου.

 Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του αγώνα | Δείτε αποτελέσματα και πληροφορίες του αγώνα

Όλα αυτά πέρασαν, όσοι αθλητές ακολούθησαν το Hellenic Slalom Tour 2017 και έχουν καταφέρει να βρίσκονται σε κάποια από τις θέσεις του overall ranking.

Το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειας θα κριθεί στην Πούντα της Πάρου στο Hellenic Slalom Cup 2017 από τις 28/8 μέχρι τις 2/9, όπου θα ολοκληρωθεί και ο τελευταίος αγώνας του tour και θα αποδείξουν ότι έχουν αυτό που χρειάζεται για να βρίσκονται εκεί ….

Δείτε τι χρειάζεται για να είσαι μέσα στους καλύτερους slalom windsurfer της Ελλάδας.