Project Description

IOANNINA LAKE RUN 2017 – SUP DEMO DAY

ONLINE ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η διαδικασία on line αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί.

Ευχαριστούμε όλους του συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους. Τις προσεχείς ώρες, οι ενδιαφερόμενοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα λάβουν email επιβεβαίωσης από την διοργάνωση καθώς και οδηγίες.

Οδηγίες & Κανόνες συμμετοχής για το Ioannina Lake Run 2017 – Sup Demo Day, Powered by WBSF


Τοποθεσία διεξαγωγής: Μώλος Πλατεία Μαβίλη – Ιωάννινα (Λίμνη Παμβώτιδα)
Ημερομηνία εκδήλωσης: 15/9/2017

Η εκδήλωση «Ioannina Lake Run 2017 – Sup Demo Day» θα διεξαχθεί στο μώλο της πλατείας Μαβίλη από το WBSF, στα πλαίσια του 11ου Γύρου Λίμνης, ως παράπλευρη δραστηριότητα με σκοπό, ο κόσμος να γνωρίσει το άθλημα του SUP μέσα από επίδειξη που θα πραγματοποιήσουν εκπρόσωποι του WBSF. Δεν αποτελεί κανενός τύπου αγώνα ή διαγωνισμού και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
2.1 Δικαίωμα συμμετοχής στην εκδήλωση έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18 έτος ηλικίας.

2.2 Όλοι οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να υπογράψουν τη Βεβαίωση Αποποίησης Ευθύνης (disclaimer) που θα δοθεί από την Γραμματεία της εκδήλωσης την ημέρα του event. Σε περίπτωση που κάποιος από τους συμμετέχοντες επιθυμεί να του γνωστοποιηθεί η βεβαίωση, θα πρέπει να επικοινωνήσει στο getonboard@wbsf.gr.

2.3 Το πρόγραμμα της επίδειξης ξεκινάει την Παρασκευή 15/9/2017 στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί στις 19:00.

2.4 Η επίδειξη μπορεί να ακυρωθεί ή να περιοριστεί μόνο σε θεωρητικό μέρος από τους διοργανωτές, εάν οι συνθήκες της Λίμνης κριθούν ακατάλληλες ή επικίνδυνες.

2.5 Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίδειξης οι συμμετέχοντες πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της διοργανώτριας ομάδας για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και για λόγους ασφαλείας. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να θέσει εκτός της εκδήλωσης κάποιο συμμετέχοντα που δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις του υπεύθυνου παρουσίασης.

2.6 Στην επίδειξη συμμετέχουν μόνο οι ενδιαφερόμενοι που έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους.

2.7 Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, με τη συμμετοχή τους αποδέχονται να βιντεοσκοπηθούν και να φωτογραφηθούν για τις ανάγκες δημιουργίας πολυμεσικού περιεχομένου και προωθητικών ενεργειών της διοργάνωσης, χωρίς καμία απαίτηση προς τον διοργανωτή.

2.8 Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να πάρουν μέρος στην πρακτική άσκηση μόνο εφόσον φορούν μαγιό ή κολυμβητική στολή. H διοργάνωση δεν θα παρέχει κολυμβητική η άλλου τύπου ένδυση στους συμμετέχοντες.

3.1 Ο εξοπλισμός που θα παρασχεθεί από την διοργάνωσης θα είναι SUP της εταιρείας BIC μεγέθους 12.6»

4.1 Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας και να υπακούν στις υποδείξεις του υπεύθυνου παρουσίασης της εκδήλωσης.

4.2 Στο χώρο διεξαγωγής του event θα υπάρχει σκάφος που θα επιβλέπει την διοργάνωση και τους ενδιαφερόμενους μέσα στο νερό κατά την πρακτική άσκηση.

4.3 Οι ενδιαφερόμενοι, κατά την διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης θα πρέπει απαραιτήτως να φορούν ειδικού τύπου σωσίβιο για την ασφάλειά τους το οποίο θα τους παρασχεθεί από την διοργάνωση.

4.4 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν απαραιτήτως κολύμπι.

5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η εκδήλωση ξεκινάει στις 15:00 και θα πραγματοποιηθούν 8 group παρουσίασης, διάρκειας 30 λεπτών και δυναμικότητας 5 ατόμων. Τα group ορίζονται ως ακολούθως:

  • 1ο GROUP: 15:00-15:30
  • 2o GROUP: 15:30-16:00
  • 3o GROUP: 16:00-16:30
  • 4o GROUP: 16:30-17:00
  • 5o GROUP: 17:00-17:30
  • 6o GROUP: 17:30-18:00
  • 7o GROUP: 18:00-18:30
  • 8o GROUP: 18:30-19:00

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν στην online φόρμα συμμετοχής το επιθυμητό group. Εντούτοις η τελική διαμόρφωση των ομάδων θα προκύψει μετά από την τελική επεξεργασία του διοργανωτή και ενδέχεται να υπάρχουν τροποποιήσεις. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν email επιβεβαίωσης για το group που θα καταταχθούν.

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να βρίσκονται στην τοποθεσία της εκδήλωσης 20 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης του group τους.

 

Η διοργανωτική ομάδα του WBSF
Τηλ. επικοινωνίας: 6932 75 42 24
email: getonboard@wbsf.gr

Το 11o Ioannina Lake Run φιλοξενεί τα Demo Days της BIC SUP σε συνεργασία με το WBSF

Το Ioannina Lake Run είναι ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά αθλητικά γεγονότα που φέτος θα πραγματοποιηθεί για 11η συνεχή χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων, με χιλιάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φέτος, για πρώτη φορά, ο «Γύρος Λίμνης» θα φιλοξενήσει μια νέα παράπλευρη αθλητική δραστηριότητα, όπου επισκέπτες και αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν. Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του WBSF, σε συνεργασία και την BIC SUP, θα παρουσιάσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους άνω των 18 ετών, το εντυπωσιακό άθλημα του Stand Up Paddle (SUP) και τα οφέλη που προσφέρει η ενασχόληση αυτή.

Στόχος της διοργάνωσης του Γύρου Λίμνης είναι να αναδείξει τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η πανέμορφη λίμνη της Παμβώτιδας στον ναυταθλητισμό μέσα από ένα σχετικά νέο άθλημα που δεν περιορίζεται μόνο στη θάλασσα, αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και σε λίμνες – το Stand Up Paddle (SUP).

Το WBSF, μαζί με τους έμπειρους αθλητές του, θα βρίσκεται την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες πριν τον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 στην πλατεία Μαβίλη στα Γιάννενα και θα παρουσιάσουν το άθλημα του SUP σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί σε ομάδες των 5 ατόμων και θα διαρκεί μισή ώρα, περιλαμβάνοντας την βασική θεωρία του αθλήματος, εισαγωγή στους κανόνες ασφαλείας, πρακτική εξάσκηση στην λίμνη και γνωριμία με τον εξοπλισμό της BIC SUP.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο πλαίσιο δρομικού event, εντάσσεται στην Εβδομάδα Λίμνης, που οργανώνεται από τον Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία LIMNI.

Ο αριθμός των θέσεων για την πρακτική εξάσκηση περιορίζεται στους 30 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την εγγραφή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική on line φόρμα συμμετοχής στην σελίδα www.wbsf.gr μέχρι τις 12/9. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην σελίδα www.ioanninalakerun.gr

IOANNINA LAKE RUN WEBSITE