Η στιγμή πλησιάζει και τα πρώτα σημάδια των προγνώσεων δείχνουν ένα γεμάτο δυτικούς Σαββατοκύριακο με συνεχείς αγώνες και εντυπωσιακό θέαμα!!!

Για να μην μπλέξουμε λοιπόν στο registration και στην προσπάθεια να ξεκινήσουμε το συντομότερο δυνατόν τους αγώνες θέλουμε τη βοήθεια όλων των αθλητών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες!!! Δύο μικρά βηματάκια λοιπόν….

1. Φτιάξε το προφίλ σου στο WBSF.

Θα μας βοηθήσει να έχουμε όλα τα στοιχεία σου για να επικοινωνούμε μαζί σου αλλά και να ετοιμάσουμε τις λίστες των αγωνισμάτων και των αποτελεσμάτων…

Μπαίνεις εδώ, και ακολουθείς τις οδηγίες…

Αν χρειαστείς βοήθεια διάβασε αυτό.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τους αγώνες δες το σχετικό άρθρο

2. Φτιάξε το λογαριασμό σου στο WOO Sports

To «Highest Jump Contest» θα βασιστεί στο WOO Sports device το οποίο θα μετρήσει τις επιδόσεις σου. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να μπεις στο site της WOO Sports με το smart phone σου, https://woosports.com/και ανάλογα τη συσκευή τηλεφώνου που έχεις να κατεβάσεις το App (είτε για Android είτε για IOS).

Αφού το κατεβάσεις, δημιούργησε το λογαριασμό σου, συμπληρώνοντας τα πραγματικά σου στοιχεία και είσαι έτοιμος!

Κατά το registration, το Σάββατο το πρωί, θα σου ζητήσουμε το username και password σου που έχεις δηλώσει στη WOO, ώστε να ανεβάσουμε τις επιδόσεις σου στο WOO ranking… Σημείωσε τα λοιπόν και τα λέμε το Σάββατο το πρωί!!!

Και αν κάνεις τα παραπάνω έχουμε και δωράκια που θα κληρωθούν σε τρεις τυχερούς! Τρεις θήκες από ανακυκλωμένα πανιά για τα πολύτιμα gadget σου, προσφορά του ThinkSea!!!

(τα δώρα θα κληρωθούν ανάμεσα στους αθλητές που πραγματοποίησαν τα δύο παραπάνω βήματα και η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα μετά τη λήξη των αγώνων)