Με την έναρξη της θερινής περιόδου μια νέα συνεργασία του WBSF ξεκινάει με τον σύνδεσμο αθλητών ιστιοσανίδας Hellenic Speed Slalom Windsurfing AssociationHSSWA.

Ο Σύνδεσμος μετρά αρκετά χρόνια παρουσίας στο χώρο του ελληνικού Windsurf και έχει συμβάλει στην εξέλιξη των αγώνων της κατηγορίας slalom από την πρώτη στιγμή, αναβιώνοντας το συγκεκριμένο discipline.

Καθ’όλη την πορεία του Συνδέσμου και την εξέλιξη του αγωνιστικού μέρους σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο για τα εθνικά και διεθνή πρότυπα, έρχεται η συνεργασία με το WBSF για την περαιτέρω εξέλιξη και αναβάθμιση των αγώνων σε πολλά επίπεδα και με νέους στόχους για ακόμα μεγαλύτερα event.

Το WBSF με την εμπειρία του και τις προδιαγραφές που θέτει στις διοργανώσεις σε όλα τα επίπεδα, θα προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεται ώστε, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο, να φτάσουν τα event του HSSWA να υπερκαλύπτουν τα διεθνή πρότυπα έτσι ώστε να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο το άθλημα, να βελτιωθούν οι επιδόσεις των αθλητών αλλά και να αναδειχθούν οι ομορφιές της χώρας μας με τις ιδανικές συνθήκες που προσφέρει για τα αθλήματα αυτά.

Όλα αυτά βέβαια απαιτούν σκληρή δουλειά την οποία είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε. Στις συζητήσεις που είχαμε με το ΔΣ του συνδέσμου φάνηκε ότι οι στόχοι, οι προϋποθέσεις και τα όνειρά μας είναι κοινά και με αυτά θα πορευτούμε το προσεχές διάστημα.

Απαρχή της συνεργασίας μας θα είναι ο πρώτος αγώνας του Tour στο Δρέπανο της Πάτρας, στις 29-30/4 και 1/5. Σας προσκαλούμε όλους  να παρευρεθείτε και να δείτε από κοντά το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρει η κατηγορία SLALOM αλλά και τις αξιέπαινες προσπάθειες των αθλητών του Συνδέσμου.