Για τους αθλητές που θα επισκεφθούν την Ελλάδα το διήμερο του «2nd Greece On Board & Eurotour», αλλά και τους Έλληνες αθλητές εκτός Αττικής, η διοργάνωση του WBSF  σε συνεργασία με το Marathon Beach Resort, προσφέρει ειδικές τιμές στην διαμονή, αλλά και κάποιες επιπλέον παροχές.

Το Marathon Beach Resort, βρίσκεται στην Νέα Μάκρη, μόλις 12χλμ από το Moraitis Beach, όπου θα πραγματοποιηθεί «2nd Greece On Board & Eurotour» και περίπου 22χλμ από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Στους αθλητές που θα προγραμματίσουν την διαμονή τους στο Marathon Beach Resort, προσφέρονται οι παρακάτω παροχές:

– Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο

Οι αθλητές εκτός Ελλάδος θα πρέπει να ενημερώσουν με e-mail την διοργάνωση στο getonboard@wbsf.gr μέχρι 29/6/2016, για την ημερομηνία και ώρα άφιξης, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»  

– Μεταφορά από/προς το Moraitis Beach

– Έκπτωση στην διαμονή

Δίκλινο: 65€, Τρίκλινο: 80€ με πρωινό. Οι έκπτωση στις τιμές ισχύει έως την Παρασκευή 24/6/2016. Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο (+30) 22940 95022 και στο e-mail: reservations@marathonbeachresort.com

Το Σάββατο 2 Ιουλίου το βράδυ, η διοργάνωση παρέχει βραδινή εκδήλωση με μπουφέ για ΟΛΟΥΣ τους αθλητές, στον χώρο του Restaurant Pool Bar του ξενοδοχείου. 

Restaurant Pool Bar

Restaurant Pool Bar

Λόγω της αυξημένης κίνησης κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν παρακαλούμε προγραμματίστε άμεσα την διαμονή σας, για να εξασφαλίσετε την διαθεσιμότητα των δωματίων.

Οι online συμμετοχές θα γίνονται δεκτές, μέχρι 29/6/2016 και ώρα 20:00.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, επικοινωνήστε στο getonboard@wbsf.gr