Το SUP Style Challenge είναι μια ιδέα που γεννήθηκε με σκοπό να ενώσει την κοινότητα του SUP Surfing αλλά και να εξελίξει αυτή τη μορφή paddling, σε μια 2ήμερη γιορτή που θα αποτελέσει και το πρώτο event του είδους στην Ελλάδα.

Λόγω των απρόβλεπτων εξελίξεων στην χώρα μας, η ομάδα του WBSF αποφάσισε την αναβολή του συγκεκριμένου event. Η ημερομηνία διεξαγωγής του είχε οριστεί αρχικά για τον Αύγουστο του 2015, με περίοδο αναμονής, στα Χανιά Κρήτης, σε συνεργασία με το Surfisland Surf Club.

Δεδομένης όμως της κατάστασης, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την διοργάνωση σε ημερομηνία που όχι μόνο η κατάσταση θα είναι πιο σταθερή, αλλά θα έχει έρθει και η σωστή καιρική πρόγνωση! Το κύμα υπάρχει και εμείς θα είμαστε εκεί!

Το SUP Style Challenge είναι ένα μεγάλο εγχείρημα και δεν θέλουμε να στερηθεί σε τίποτα από όλα αυτά που έχουμε ονειρευτεί και ανακοινώσει. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουμε ένα event με λιγότερες παροχές προς τους αθλητές ή με κατώτερες προδιαγραφές από ότι αρμόζει στο άθλημα αλλά και στα standards του WBSF.

Χωρίς καμία λύπη, αλλά μόνο με χαμόγελα και αισιοδοξία συνεχίζουμε την προετοιμασία και υποσχόμαστε το SUP Style Challenge να πραγματοποιηθεί σύντομα, μεγάλο και δυνατό!

Μέχρι τότε μπορείς να ενημερώνεσαι για όλες τις εξελίξεις στη σελίδα του SUP Style Challenge ή να εγγραφείς στο newsletter.

Για να μπορέσεις να συμμετάσχεις στα event του WBSF, φτιάξε το προφίλ σου ακολουθώντας τις οδηγίες όπως αναφέρονται στο http://www.wbsf.gr/register/

Η διοργανωτική ομάδα του WBSF.