Το WBSF είναι μια ιδέα που γεννήθηκε με έμπνευση τον αέρα, το κύμα αλλά και τον ίδιο τον αθλητή πάνω σε ένα σανίδι!

Πρόκειται για μια σειρά από αθλητικά event υψηλών προδιαγραφών, με βάση το Windsurf, το Stand Up Paddle (SUP), το Kitesurf και το Surf,  τα οποία είναι ευρέως διαδεδομένα στην Ελλάδα και το κάθε ένα, με τη δυναμική του, εξελίσσεται συνεχώς.

Τα event έχουν ως στόχο έχουν να υποστηρίξουν τις κοινότητες των αθλητών και να αναδείξουν τις ελληνικές θάλασσες ως ένα παγκόσμιο προορισμό για το ναυταθλητικό τουρισμό, προβάλλοντας εντυπωσιακό θέαμα που θα προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Το WBSF όμως δεν αφορά μόνο τις αθλητικές κοινότητες, αλλά και το ευρύ κοινό. Όραμα μας είναι μέσα από μια σειρά προωθητικών ενεργειών, να αναδείξουμε τα αθλήματα στο ευρύτερο κοινό, προωθώντας τόσο τα ίδια τα αθλήματα αλλά και υποστηρίζοντας τις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις, σχολές, καταστήματα του χώρου και τις τοπικές κοινωνίες.

Δημιουργώντας πρωτοποριακές δράσεις, το ευρύτερο κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά στη θάλασσα για να νοιώσει τη χαρά της ενασχόλησης με αυτά τα αθλήματα.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για την ομάδα μας και τα events μας επικοινωνήστε στην διεύθυνση getonboard@wbsf.gr να σας στείλουμε το πλήρη παρουσίασή μας.

~ H ομάδα του WBSF~

OUR SPORTS. OUR FIELD. OUR PEOPLE. OUR MOMENTS.