Το SUP surfing τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς, καθώς προσφέρει συγκινήσεις με μεγάλη ευκολία χωρίς περιορισμό στις συνθήκες, αφού μπορεί ο οποιοσδήποτε με τη σωστή καθοδήγηση να νιώσει την χαρά και τον ενθουσιασμό του να σερφάρεις ένα κύμα.

Στην Ελλάδα μαζί με την γενικότερη εξέλιξη του Stand up paddling έχει δημιουργηθεί και η κοινότητα του SUP surfing η οποία όλο και μεγαλώνει, καθώς είναι σχετικά εύκολο να βρεις κύματα εύκολα και διασκεδαστικά και να σερφάρεις με SUP.

Ο σκοπός του SUP Style Challenge είναι να ενώσει όλη αυτή την κοινότητα σε μια 2ήμερη γιορτή που με καλή πρόγνωση για κύμα και το κλίμα του beach culture θα αποτελέσει το πρώτο contest SUP surfing.

Το SUP Style Challenge για φέτος θα διεξαχθεί στην Κρήτη και τον νομό Χανιών – παραλία Φαλάσαρνα. Στους αναβάτες θα παρασχεθούν διευκολύνσεις για μεταφορά, διαμονή και διατροφή και πιθανότατα βραδινή εκδήλωση. Το event θα πραγματοποιηθεί με περίοδο αναμονής τουλάχιστον 2 εβδομάδων.

Οι οδηγίες και το πρόγραμμα του event θα αποσταλούν με mail στους εγγεγραμμένους αναβάτες μέσα από το website του WBSF και την σελίδα της διοργάνωσης με την ανακοίνωση διεξαγωγής του event και θα βρίσκεται αναρτημένο στο πίνακα ανακοινώσεων κατά τη διάρκεια αυτού.

Σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι πληροφορίες που αφορούν το event. Μέχρι τότε, φτιάξε το προφίλ σου και μπες στον κόσμο του WBSF!  Αυτόματα ενημερώνεσαι για την πορεία των event και παίρνεις μέρος σε μεγάλες κληρώσεις δώρων!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ 2017