Με την βοήθεια του μεγάλου μας χορηγού ΤΙΤΑΝ, έχουν προβλεφθεί όλα όσα απαιτούνται για την ομαλή μετάβαση και διαμονή στο φεστιβάλ. Δείτε κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την πρόσβασή σας στο μαγευτικό Δρέπανο.

Για να φτάσετε στο φάρο τους Δρεπάνου είναι σχετικά απλό και εύκολο. Δείτε το χάρτη και τις οδηγίες.

Φτάνοντας στα διόδια (Ρίον) πριν την Πάτρα κάνουμε δεξιά και μπαίνουμε στον παράδρομο που οδηγεί εκτός εθνικής. Στη κυκλική νησίδα που θα συναντήσουμε στρίβουμε αριστερά και μπαίνουμε στην παλιά εθνική οδό με κατεύθυνση προς Αθήνα. Περνάμε τον Άγιο Βασίλη και ακριβώς μετά τα Αραχωβίτικα βρίσκουμε αριστερά μας το κατάστημα No Work. Εκεί κάνουμε αριστερά και συνεχίζουμε ευθεία με κατεύθυνση προς τη θάλασσα. Στο τέλος του δρόμου κατευθυνόμαστε προς την κεντρική πύλη του ΤΙΤΑΝ και από εκεί θα σας δοθούν οδηγίες για την μετάβασή σας στο parking. Παρακαλούμε για την προσοχή σας στον δρόμο Κορίνθου – Πατρών διότι εκτελούνται έργα. Drive safely!

 

road-sign1-01Αυτό που έχει αλλάξει εφέτος είναι ότι λόγω των έργων που γίνονται στην Νέα Εθνική Οδό, ο δρόμος από την παλιά εθνική μέχρι την παραλία έχει αλλάξει και υπάρχει παράκαμψη. Για να μην υπάρξει συμφόρηση στις παρακαμπτήριες οδούς, ο μεγάλος μας Χορηγός ΤΙΤΑΝ, μας παραχώρησε την άδεια διέλευσης των αυτοκίνητων των αθλητών και των επισκεπτών, από την κεντρική του πύλη προς το μεγάλο parking που θα διαμορφωθεί ειδικά για το φεστιβάλ.

Στο διάστημα του δρόμου από την παλαιά εθνική οδό, μέχρι την κεντρική πύλη του ΤΙΤΑΝ, θα υπάρχουν ειδικές σημάνσεις για την καθοδήγηση των επισκεπτών.

Προσοχή. Από την Παρασκευή το απόγευμα θα υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση στην παραλία λόγω των εργασιών που θα εκτελούνται, ενώ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, από το Σάββατο ξημερώματα μέχρι Κυριακή βράδυ, θα είναι αδύνατη κάθε διέλευση προς την παραλία με μηχανοκίνητο μέσο.

parking-02Όλα τα αυτοκίνητα θα μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να οδεύουν στο parking και από εκεί θα υπάρχει πολυθέσιο van που θα μεταφέρει τους αθλητές και επισκέπτες, συνεχώς με δρομολόγια προς την παραλία και αντίστροφα.

Σας συμβουλεύουμε να μην παρκάρετε σε παραπλήσιους δρόμους καθώς υπάρχει περίπτωση να αποκλειστείτε και να μην μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το parking θα είναι φυλασσόμενο, ευρύχωρο και πολύ κοντά στην παραλία.

Από τις παραπάνω οδηγίες εξαιρούνται τα άτομα με ειδικές ανάγκες που θα μπορούν να μεταβούν στην παραλία κατόπιν προγενέστερης ειδοποίησης προς την διοργάνωση (ενημερώστε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση getonboard@wbsf.gr).

Στο σημείο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ που έχει διαθέσει ανθρώπινους πόρους και υποδομές για να μας βοηθήσει να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο σχετικά με την προσέλευση και διαμονή σας στο φεστιβάλ.

Διαβάστε περισσότερα για τους αγώνες >>>