Ανακοινώθηκε και ο 4ος αγώνας για το Hellenic Slalom Tour 2017, για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22-23/7 στα Νησσάκια της Λούτσας.

Μετά την Ανάβυσσο (διαβάστε την αθλητική ανασκόπηση) και πριν τον Πανελλήνιο αγώνα στην Πάρο, οι αγώνες αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθούν σε μια διαφορετική πίστα σε σχέση με τους προηγούμενους 3 αγώνες καθώς η Λούτσα είναι πιο απαιτητική, λόγω της έντασης του ανέμου αλλά και λόγω των συνθηκών της θάλασσας.

Photo by Sofia Koukouzeli

Όπως και στους υπόλοιπους αγώνες, εκεί θα είναι και το FRULITE OnTheGo, προσφέροντας στους αθλητές δύναμη με φυσικό τρόπο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ξεπεράσουν τα όριά τους με επιδόσεις πέρα από τις προσδοκίες τους.

Η πρόγνωση υπόσχεται ένα διήμερο γεμάτο από κούρσες  για όλα τα γούστα καθώς θα έχουμε από αρκετά δυνατούς ανέμους μέχρι μέτριους και από ότι μας έχει δείξει η Λούτσα τις τελευταίες μέρες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι και σε αυτόν τον αγώνα θα έχουμε αποτέλεσμα με αρκετές κούρσες.

Το Nissakia Wave Society θα φιλοξενήσει, για ακόμα μια φορά τους αθλητές και την διοργάνωση, στις πάντα φιλόξενες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις του καθώς και τους θεατές στο παραθαλάσσιο cafe του.

Ο δεύτερος αγώνας στην Αττική, μετά την Ανάβυσσο, σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου που επισκέπτεται το μέρος και οπωσδήποτε αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για «στήσιμο» πριν τον Πανελλήνιο αγώνα που θα γίνει στο τέλος Αυγούστου στη Πάρο.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα γεμάτο διήμερο με δυνατές μάχες σε έναν από τους πιο απαιτητικούς στίβους της Αττικής.