Ο πρώτος αγώνας της σεζόν για το Hellenic Slalom Tour ολοκληρώθηκε και οι βάσεις για το που βρίσκεται ο καθένας, τέθηκαν στο Δρέπανο Αχαΐας το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Η συνέχεια έχει να κάνει πάλι με 3ήμερο αγώνα, αυτή τη φορά στην Αττική και σε ένα πολυσύχναστο spot αυτό της Ανάβυσσου, ένα spot που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα. Μάλιστα με τους βόρειους ανέμους, που είναι και η μόνη περίπτωση να γίνουν κούρσες, η πίστα είναι ιδιαίτερα φλατ και οι σπηλιάδες που κατεβαίνουν αρκετές φορές δυνατές, ιδανικό σενάριο για μεγάλα νούμερα στα gps.

Ένα επίσης δεδομένο για το μέρος είναι ότι μετρά αρκετούς πιστούς φίλους, που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός θα είναι σίγουρα μεγαλύτερος από το Δρέπανο, καθώς ο αγώνας γίνεται και εντός Αττικής.

Το event θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Kouros club που ειναι πάντα κοντά σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και με την στήριξη του WBSF, που συνεχίζει την συνεργασία του με τον Σύνδεσμο Αθλητών Slalom (HSSWA).

Μάλιστα η υπερυψωμένη βεράντα του Kouros Club δίνει την δυνατότητα στους θεατές να παρακολουθήσουν τις κούρσες συνοδεία καφέ, ποτού ή φαγητού.

Όσοι επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την ένταση ενός αγώνα slalom και να απολαύσουν ένα τριήμερο γεμάτο windsurf -και όχι μόνο- μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην σελίδα του Συνδέσμου http://www.speedslalom.gr/event-2412073 όπου έχει αναρτηθεί και η σχετική προκήρυξη.

Η συνέχεια προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα, αφού ο επόμενος αγώνας φαίνεται ότι θα γίνει στην Κρήτη και την παραλία του Κουρεμένος και στην συνέχεια στη Λούτσα, λίγο πριν φτάσουμε στο Πανελλήνιο της Πάρου.

Μέχρι τους αγώνες, δείτε το βίντεο από τον αγώνα του 1ου race του Tour στο Δρέπανο ως πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει.